Въпроси и отговори, полезни съвети

въпрос : Мога ли да вляза във всички курсове ?

отговор : Имате право и може да посещавате само този курс, който сте посочили във формата - заявка за обучение. Потребителското име и парола, които Ви изпратихме се отнасят само за посочения от Вас курс.

----------------------------------------------------------------

въпрос : Не мога да отворя презентацията в Тема 1

отговор : Трябва да имате инсталирана програма за отваряне на PDF PDF файлове. Ако имате такава и не може да отворите PDF файла, то обновете версията си с по-нова.

-----------------------------------------------------------------

въпрос : Какво да направя ако си забравя паролата ?

отговор : В менюто "Вход", което е в лявата част на екрана, кликнете върху "Забравена парола" и спазвайте точно указанията, които ще последват. Вие ще получите нова парола от системата. 

-----------------------------------------------------------------

въпрос : Как да разбера какви са ми резултатите на теста ?

отговор : Кликвате последователно в меню „Навигация“ върху: „Начална страница“ > „Моите курсове“ > курса в който сте записани > Оценки /намира се в меню „Настройки“ в „Администриране на курс“/.  

-----------------------------------------------------------------

въпрос : Когато отворя презентация /PDFPDF файл/, той се отваря в целия екран. Как да се върна обратно в учебния модул ?

отговор : Зависи от браузъра който ползвате. Ако ползвате "Internet Explorer"Интернет експлорер, кликнете върху знака "Назад" - в горния ляв ъгъл на екрана. Ако ползвате "Google Chrome", кликвате с десен бутон на мишката и избирате "Назад".  

-----------------------------------------------------------------

въпрос : Как да ви уведомя, че съм приключил обучението си ?

отговор : Отивате на последната секция на Вашия курс която се казва "Приключване на обучението". Там има въпрос "Приключихте ли обучението ?", на който ако отговорите с да, ще получим от Вас автоматично E-mail, и така ще бъдем информирани за края на Вашето обучение.

------------------------------------------------------------------

въпрос : Какво трябва да направя след приключване на обучението ?

отговор : Когато приключите Вашето обучение и ни уведомите за това в секцията "Приключване на обучението", ние ще извършим проверка на резултата от Вашия тест и при успех над 60 %, /от 100 % възможни/, в срок от 3 работни дни ще изпратим Вашето удостоверение и фактура по пощата /за наша сметка/ и по E-mail /ако желаете/.

Последно модифициране: неделя, 27 ноември 2016, 19:31